Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

II-й загальноміський дитячо-юнацький фестиваль «Танцювальний калейдоскоп»

IMG 0608

18 грудня 2011р. у відремонтованому актовому залі дитячо-юнацького клубу «Прометей» по вул. Вовчинецька, 198 відбулося справжнє свято танцю. Тут проходив II-й загальноміський дитячо-юнацький фестиваль «Танцювальний калейдоскоп» серед вихованців міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Свою майстерність демонстрували юні професіонали та аматори танцювального жанру з дитячо-юнацьких клубів «Сучасник», «Прометей», «Мрія», «Легінь», «Юність», «Гарт», «Оріон», «Романтик». Глядачі мали змогу насолоджуватися східними, бальними, латиноамериканськими, спортивними та сучасними танцями.

В залі панував святковий настрій. Кожен номер вражав неповторністю, оригінальністю задуму, а яскраві костюми допомогли організувати справжнє шоу для всіх присутніх на святі.

Батьки юних танцюристів подякували адміністрації Центру за надану їхнім дітям можливість продемонструвати свої таланти, а педагогам-організаторам та керівникам танцювальних колективів за їх любов до мистецтва, яку вони прививають вихованцям клубів.

Всі учасники фестивалю отримали солодкі призи та дипломи від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Фотогалерея