Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Ігрова програма «Творимо разом, діємо разом, змагаємось разом»

Всюди друзів ми знаходим,
З ними як одна сім’я.
Але нам без «Прометею»
Не прожити – а ні  дня.

23.05.2019 р. у дитячо-юнацькому клубі «Прометей» зібралися вихованці, щоб взяти участь у  розважально-ігровій програмі «Творимо разом, діємо разом, змагаємось разом». Із-за дощової погоди свято проводили у приміщенні клубу. Гарно розважилися,цікаво і змістовно провели свій час діти у розважально-ігровій  програмі: спочатку взяли участь у танцювальних флешмобах, які провели  Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик. Потім всі діти розійшлися по кабінетам на майстер-класи за своїми уподобаннями.

На першому поверсі організували майстер-клас по виготовленню  «Ляльки мотанки» (керівник гуртка  Баламут І.В.) та конкурс малюнку на тему «Барвінковий світ» (керівник гуртка Франчук  Г.Я.), радіолюбителі працювали над закріпленням закону постійного струму та показали виготовлені свої шедеври (керівник  гуртка  Деренько В.А.) Наймолодші вихованці клубу спортивного танцю «Динамо» розважали всіх сучасними танцями у стилі хіп-хоп (керівник Е.Левицька). Ведучими заходу були Настя Любчик та Альбіна Фреїв.

Педагог-організатор Христина Микицей організувала і провела шахматно-шашковий турнір та вікторину на тему «Казковий світ». Цікаво і змістовно діти провели свій вільний час у клубі «Прометей».

На завершення ігрової програми  всі учасники отримали солодощі.

Фотогалерея