Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Гурток «Творче дозвілля»

В клубі «Дивограй» розпочав роботу гурток декоративно-ужиткового мистецтва «творче дозвілля», керівник Марущак Христина Ігорівна. Гурток розрахований на дітей двох вікових груп: І група вік 7 – 9 років та ІІ група – 10 – 13 років.

Під час занять на гуртку діти вчаться працювати в таких техніках: квілінг, орігамі, аплікація, паперова пластика (листівки ручної роботи), вироби з соленого тіста, мозаїка, малювання та інші.

Основне спрямування гуртка – це розвинути в кожній дитині естетичний та художній смак, а також розкрити творчі здібності кожного вихованця. Окрім естетичного задоволення від творчої роботи, у дітей розвивається дрібна моторика, що в свою чергу стимулює та покращує розумову діяльність, зорову пам'ять та координацію рухів. 

Будь-який вид дитячої творчості – це не просто розвага, творчість допомагає дитині стати в майбутньому щасливою та задоволеною життям людиною. На гуртку «Творче дозвілля» завжди панує творча атмосфера, яка допомагає дітям створювати прекрасні роботи і розвивати свої таланти.

Фотогалерея