Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Гра-вікторина «В моєму серці Україна»

03 грудня 2020 р. в дитячо-юнацькому клубі «Прометей» зібралась чимала кількість дітей, які прийшли взяти участь у грі-вікторині «В моєму серці Україна», а також цікаво провести вій час.

Педагог-організатор Христина Микицей розмовляла з вихованцями про найдорожче серцю кожної людини – Батьківщину. Її героїчне минуле і сучасне, її солов’їну мову та чарівну природу, народні звичаї та традиції. Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик розповіли дітям цікаву легенду про Україну. Вивчили з командами скоромовку.  Гра для команд «Сонечко» і  «Барвінчата» була насамперед як інтелектуальне змагання для тих, хто насамперед любить Україну, відчуває себе  українцем і хоче перевірити й поповнити свої знання про її історію, географію, народні звичаї, традиції та  літературу. Діти змагалися у конкурсах: «У світі цікавого», «Літературний» та «Дешифрувальник».

Діти відмінно справилися з своїми завданнями. На завершення вони виготовили аплікацію з пластиліну «Червона калина» та з поданих букв склали слова, причетні до історії України.

На завершення гри-вікторини всі учасники отримали солодощі від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

 

 

Фотогалерея