Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Гра-експрес «Місто веселих майстрів»

У дитячо-юнацькому клубі «Прометей» педагог- організатор Христина Микицей організувала гру-експрес «Місто веселих майстрів».  Це – одна з активних форм організації дозвілля дітей різного віку, яка розвиває знання  та мислення у дітей, швидкість реакції, мовлення, виховує товариськість.

Вихованці клубу подорожували станціями: «Казкова», «Радіотехнічна», «Мистецька», «Загадкова». Подорожуючи коридорами дитячо-юнацького клубу «Прометей», першою зупинкою була станція «Казкова», на якій  Діана Білічак продемонструвала свої вироби, а саме: казкових персонажів у вигляді м’якої іграшки. Вона справжня майстриня своєї справи, тому діти були у захваті, побачивши вироби, виготовленні власними руками на занятті гуртка «Фантазія».

Не менш цікавою була зупинка  «Радіотехнічна», де  вихованці гуртка ознайомили присутніх із своїми досягненнями та розповіли, що  Влад  Федик  став призером у міському конкурсі юних  радіотехніків та буде брати участь у обласному конкурсі.

Згодом всі відвідали  станцію «Мистецька» та ознайомилися з витворами юних художників на занятті гуртка «Барвінок».

І на завершення для всіх була станція «Загадкова», на якій педагог-організатор Христина Микицей провела вікторину за круглим столом.

Діти були дуже задоволені цікавим заходом.

 

Фотогалерея