Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Година спілкування “Шевченко – кобзар, поет, художник»

Постать Тараса Шевченка давно стала символічною для України. Тарас Шевченко знайомий кожному українцю ще змалечку. Творчість Шевченка оригінальна – за його віршами та художніми полотнами можна вивчати історію України.

7 березня 2019р. в дитячо-юнацькому клубі «Гарт» відбулась година спілкування «Шевченко – кобзар, поет, художник», яку підготувала і провела педагог-організатор Ольга Пицко.

Однією з ідей проведення такого заходу було по-сучасному розповісти дітям про Тараса Шевченка, зробити його ближчим та зрозумілішим. Під час бесіди діти зачитали уривки з відомих творів поета, розглянули роботи Шевченка-художника. Друга частина заходу - «Творчість Тараса Шевченка очима дітей». Метою якої була можливість для дитини через власний малюнок проявити креативність та уяву, допомогти глибше пізнати красу поезії Великого Кобзаря і тим самим зміцнити любов до України.

Такі заходи допомагають молодому поколінню зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови та нашої державності.

 

 

Фотогалерея