Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Година спілкування «Чи можуть бути права без обов’язків»

Мир і дружба – не дива,

тільки знай свої права!

Педагог-організатор Христина Микицей провела з вихованцями дитячо-юнацького клубу «Прометей» годину спілкування  з правового виховання  на тему «Чи можуть бути права без обов’язків».

Метою години спілкування було:  розширити знання дітей про основні положення Конвенції про права дитини; виховувати правову свідомість у дітей; сприяти самовдосконаленню, інтелектуальному і моральному розвитку вихованців.

Христина Микицей  при спілкування наголосила, що дитинство — найважливіший період у житті людини, коли вона формується фізично, психічно, інтелектуально, здобуваючи необхідні знання, уміння і навички  адже,  кожен з них – це частина суспільства, і наскільки гармонійним буде їхнє існування, залежить від кожного як особистості.

Під час години спілкування дітям була запропонована гра «Розкажи про себе». Також  педагог-організатор ознайомила  присутніх з  десятьма правилами «Не можна» за Сухомлинським В.О.

На завершення  педагог-організатор наголосила, що кожна дитина має не лише права, а й обов’язки: перед сім’єю, товаришами, однокласниками, суспільством.

 

Фотогалерея