Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Година шляхетності « Краса природи рідного краю у пісні , танці, слові та малюнку»

Природа – це Божий Дар.

Людина – найрозумніша істота природи.

Природа – мати: будемо її оберігати.

19.11.2019 р. саме такими словами педагог-організатор Христина Микицей розпочала годину шляхетності на тему: «Краса природи рідного краю у пісні , танці, слові, малюнку» для вихованців дитячо-юнацького клубу «Прометей».

Метою години шляхетності було: розкрити красу природи за допомогою поетичного слова, музики, образотворчого мистецтва, формувати навички виразного читання, вміння сприймати і відчувати емоційний зміст слова, збагачувати словниковий активний запас,  читацький інтерес  дітей, розвивати творчість, фантазію, спостережливість, викликати бажання спілкуватися з книжкою, виховувати любов до рідного краю до природи, до прекрасного.

Під час години шляхетності  педагог звернулась до вихованців, чи вміють вони оберігати цю неповторну красу природи.  Багато рослин і тварин приречені до вимирання, їх все менше і менше трапляється в природі, тому їх заносять до Червоної книги. В  нас в Україні є своя Червона книга України. Під час перегляду слайдів «Червона книга України» Карапутна Діана зачитала вірш «Червона книга».

Ведучими були Катерина Соколовська та  Тетяна Долішня.

Година шляхетності для дітей була цікавою та змістовною, адже природа дає все людині, щоб вона жила, користувалася її дарами, насолоджувалася її красою, була щасливою. І за це, звичайно, ми, люди, повинні бути вдячні їй, оберігати її.

 

 

Фотогалерея