Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Година пам`яті «Герої Крут» в клубі «Сучасник»

29 січня  2019 р. в дитячо-юнацькому клубі «Сучасник» відбулася година пам`яті «Герої Крут», організована та проведена для вихованців клубу педагогом-організатором Марією Бережанською.

Цей захід був приурочений 101-й річниці героїчної загибелі юнаків у бою під Крутами з метою виховання в дітей поваги до історичного минулого українського народу.

Активісти клубу підготували розповіді про героїзм і мужність студентів, юнкерів, гімназистів м.Києва в боротьбі проти більшовицької армії в районі залізничної станції «Крути». Також діти переглянули документальні фільми, які відображають події української революції 1917-1921 років та вшанували пам'ять загиблих під Крутами  хвилиною мовчання.

Проведення такого заходу дає можливість формувати  в  молодого покоління почуття патріотизму, виховувати власну національну гідність, гордість за свою Батьківщину та повагу до історії українського народу.

Нехай пам'ять про наших героїв, що загинули, буде вічною. І нехай їхня смерть буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину.

 

 

Фотогалерея