Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Флешмоб-челендж «Рідному місту та рідній матусі присвячується» біля клубу «Прометей»

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пісня жайворонка, теплий весняний вітер приносить до нас свято нашого рідного, славного, молодого і давнього, мужнього і доброго міста Івано-Франківська та свято дня матері, благословенне, сповнене любові і краси, очі  якої супроводжують дітей у далекі життєві мандри.

Так і дитячо-юнацький клуб «Прометей»,  зібрав чимало дітей та матерів на флешмоб-челендж «Рідному місту та рідній матусі присвячується».  На святкове дійство завітала Депутат Верховної Ради Оксана Савчук, яка привітала матерів з прийдешнім святом матері та побажала дітям веселих розваг.

Також презентували свій перший танець вихованці гуртка «Денс фаєр», керівник Альбіна Фреїв, Вікторія Семець подарувала матусям чудову пісню, а вихованці молодіжного клубу Happy team (керівник Діана Прунько) розважали присутніх енергійними фешмобами.

Ведучими свята були Анастасія Павлюк, Вікторія Бедзюк та Максим Гринишин. На завершення діти отримали солодощі від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.  

Естафету флешмоб-челенджу передали дитячо-юнацькому центру 15.05.2023 о 16.00 год. (вул. Сахарова, 27а).

Фотогалерея