Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Фестиваль "Вгору серця- 2015 "

2 травня 2015 року на Вічевому майдані в Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття фестивалю Христового міста "Вгору серця - 2015". Щороку фестиваль об’єднує естрадних співаків, дитячі та хорові колективи.

Педагог-організатор Христина Микицей організувала дітей, які співали духовні пісні.  Вихованці дитячо-юнацьких клубів міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання впродовж  семи років  беруть участь у цьому фестивалі. Навіть дощова погода не зашкодила прийти  дітям реалізувати свій творчий потенціал та продемонструвати своє внутрішнє бажання бути доброю особою та християнином не лише на сцені, а також  у повсякденному житті.

Учасниками фестивалю стали юні солісти дитячо-юнацьких клубів «Ринг»: Пасечник Христина, Юрчило Христинка, дует «Юлі-Тан» у складі Юля та Тетяна Барбанови, Марічка Макогон, Віта та Марійка Заліські, Оксана Пилипів, Вікторія Шостак, Юліана Лущак,  Вікторія Водяна та  клубу «Романтик»: Роксолана Харевич і Яна Вишневська, а також вихованці вокальної школи Ірини Батюк, яка діє при дитячо-юнацькому клубі  «Ліра».