Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

День відкритих дверей у клубі «Прометей»

У гарний осінній день до клубу «Прометей» завітало чимало дітей та батьків, щоб взяти участь у святі дня відкриття дверей під цікавою назвою «Привіт  «Прометей».

Цікаво і змістовно проходило свято. Ведучі Альбіна Фреїв та Анастасія Любчик під час свята  розважали всіх веселими  флешмобами  «Сонце нам сяє» і дійсно під час проведення свята  нам радісно  усміхалося сонечко, продовженням були рухограйки «А ти лети», «Голова, плечі, коліна, пальці», «Я, ти, він, вона – Україна в нас одна».

А впродовж концертної програми звучали пісні від вихованців  з вокальної школи «Crystal Voice» Алінки Івануляк та Марії Дешевої, також свій позитив глядачам дарували вихованці клубу спортивного танцю «Динамо» (тренер Ельміра Левицька). Після завершення концертної програми педагог-організатор Христина Микицей запросила всіх присутніх батьків та дітей  ознайомитисґя з роботою гуртків, які діють у клубі.

У кімнаті педагога була оформлена виставка дитячих робіт. Керівник гуртка «Барвінок» Гавриш Галина провела з дітьми конкурс малюнку на тему «Осінь в природі».  Тренер Ельміра Левицька показала дітям, які бажають займатися сучасними танцями у стилі «Хіп-Хоп», імпровізовані сучасні танцювальні рухи.  Керівник гуртка Володимир Деренько ознайомив дітей  чим вони будуть займатися на заняттях гуртка «Юні радіоконструктори».

Всі діти отримали солодощі від Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

Багато нових дітей долучилися та стали частинкою дружного колективу клубу «Прометей».

 

 

Фотогалерея