Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Cвято родини «А у нас у дворі»

1 вересня 2019 року на дитячому майданчику у затишному  дворі за адресою вул. Є.Коновальця, 144а - C.Петлюри, 23, за сприяння міського голови Руслана Марцінківа, відбулося свято родини «А у нас у дворі», яке організував міський Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання.

     На свято завітали  міський голова Руслан Марцінків та керівник осередку від Всеукраїнського об’єднання Свобода Олег Бевський, які звернулися з привітальним словом до всіх присутніх на святі.

     В цей перший осінній, по літньому теплий і сонячний день пісенні вітання лунали від Юліани Баралецької, Сніжани Глушак, Олега Николаїва  з вокальної школи «Crystal voice» (кер. Ірина Шабан) та від Мілани Яцків з дитячо-юнацького клубу «Юність».

      Рухливі ігри, танцювальні флешмоби, банси та рухограйки, які проводили вихованки гуртка молодіжний клуб «Happy team» Анастасія Прунько, Cофія Облещук та Анастасія Павлюк, дарували  дітям і дорослим веселий, святковий настрій.

     Ведучою свята була Діана Прунько.

     На завершення всі учасники свята  отримали солодощі від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання та від міського голови Руслана Марцінківа.

 

     

Фотогалерея