Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

«Битва блейдерів- це круто!»

Саме під такою назвою вперше в дитячо-юнацькому клубі «Золота ракетка» 12 жовтня 2018 року пройшов «Бейблейд турнір», в якому взяли участь вихованці клубу.

Бейблейд –  це популярна настільна гра, що вже встигла підкорити мільйони дитячих сердець у всьому світі. Сучасним дітям так полюбилася іграшка, що вони змагаються у спритності та вмінні запускати бейблейди просто на підлогах вдома, в садочках та навчальних закладах. Тому педагог-організатор Наталія Тимофєєва не залишилась осторонь такого захопливого дозвілля і  запропонувала своїм вихованцям взяти участь у битві бейблейдів на маленькій та  великій аренах.

Правила цієї гри дуже прості – виштовхати за межі кола блейд суперника, використовуючи швидкість та масу дзиги-блейда. Для того, щоб здобути перемогу, хлопці демонстрували власну тактику та неабиякі ігрові здібності.

Звичайно, як і в кожному змаганні, хтось програв, а хтось виграв. Але всі гравці отримали не тільки втішливі  солодкі призи від міського Центру дозвілля дітей та юнацтва, але й море емоцій та мільйон вражень!

 

Фотогалерея