Центр дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання

АНОНС ПОДІЙ

Бесіда «Чи знаєш ти обов’язки та права пішохода» в клубі «Оріон»

Аби зберегти життя та здоров’я дітей, не допустити дорожньо-транспортних пригод за їх участю, привчити дітей з самого раннього віку дотримуватись Правил дорожнього руху, педагог-організатор Іванна Федоренко 26 лютого 2019 року провела бесіду «Чи знаєш ти обов’язки та права пішохода» щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Педагог розповіла про небезпеку, яка підстерігає дітей під час прогулянок на вулиці, як поводитись на дорозі, про призначення світлофору, правила поведінки пішоходів та нагадала про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

Для того, щоб навчання запам’яталось та було цікавим, діти дивились наочні посібники, моделювали різні ситуації для пішоходів. А для закріплення отриманих знань взяли участь у вікторині, під час якої відповідали на питання по Правилах дорожнього руху. За кожну вірну відповідь діти отримували нагороду – цукерку, а тому навперебій намагались вірно відповісти на питання та перемогти у конкурсі.

Бесіда була пізнавальною і сподіваємося, що діти засвоїли правила в повній мірі, аби в подальшому уникнути небезпеки на дорозі.

 

Фотогалерея